Υπηρεσιες

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ.

Με εξειδικευμένα συνεργεία αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση φυσικού αερίου όπως και όπου επιθυμείτε. Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι και εμπορικοί συνεργάτεςτης BAXI HELLAS και της ΕΔΑ Αττικής αναλαμβάνουμε τη μελέτη, την εγκατάσταση του δικτύου καθώς και τις αιτήσεις που απαιτούνται για να πραγματοποιηθεί η σύνδεση καθώς και οποιοδήποτε γραφειοκρατική απαίτηση υπάρξει.

ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ.

Αποδοτική θέρμανση χωρίς σώματα καλοριφέρ ή άλλες «ορατές» συσκευές υπάρχει; Υπάρχει και πρόκειται για την ενδοδαπέδια θέρμανση, η οποία τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται ευρέως, κυρίως λόγω της εξοικονόμησης χώρου που προσφέρει αλλά και της οικονομικής της λειτουργίας συγκριτικά με τα συμβατικά συστήματα.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΩΝ.

Με την βοήθεια των εξειδικευμένων μηχανικών μας και  συνεργείων  καλύπτουμε όλο το φάσμα της κατασκευής . Σε συνεργασία με μερικούς από τους μεγαλύτερους προμηθευτές κουφωμάτων δίνουμε σχήμα και μορφή στην ιδέα σας. Διασφαλίζουμε την άρτια υλοποίηση του τεχνικού έργου με πλήρεις μελέτες, προδιαγραφές και σχέδια εφαρμογών. Τέλος  προσδιορίζουμε αναλυτικά το κόστος κατασκευής και προτείνουμε λύσεις και εφαρμογές που βελτιώνουν σημαντικά τη λειτουργικότητα του έργου και τη σχέση κόστους – αποτελέσματος.

ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ.

Η Οικοφλόγα είναι σε θέση να αναλάβει εγκαταστάσεις πυρόσβεσης κάθε μεγέθους και πολυπλοκότητας για οικιακή, εμπορική ή βιομηχανική χρήση. Έπειτα από τις απαραίτητες μελέτες καταλήγουμε με την  βοήθεια σας στην ολοκλήρωση ενός έργου που πληροί τις επιθυμίες σας.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Με πολυετή εμπειρία στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και επισκευές αναλαμβάνουμε τη μελέτη, ανάπτυξη και συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Εκτελούμε όλες τις απαιτούμενες εργασίες για να παραλάβετε μια ολοκληρωμένη ηλεκτρική εγκατάσταση γρήγορα και σωστά, ικανοποιώντας κάθε λειτουργική αλλά και αισθητική σας απαίτηση.  Η εμπειρία και η άρτια τεχνική μας κατάρτιση εγγυάται στους πελάτες μας υψηλή ποιότητα και ασφάλεια στην κατασκευή των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ.

Αναλαμβάνουμε κάθε μορφής ανακαίνιση τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους μέσα από μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών. Με κύριο γνώμονα την ασφάλεια και την ποιότητα του έργου πληρούμε όλες τις επιθυμίες του πελάτη μας.

ΥΔΡΕΥΣΗ.

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση του δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Από την αρχή καθαρή εγκατάσταση ή συντήρηση του υπάρχοντος δικτύου ή αντικατάστασή του με καινούργιο όπου είναι εφικτό. Έχουμε την γνώση και φροντίζουμε για μια σωστή εγκατάσταση που θα κάνει εύκολη τη χρήση αλλά και την μετατροπή ή συντήρηση του δικτύου.